JB Feestartikelen

uw winkelmandje

 • 0 artikelen
 • totaal: € 0,00
bekijk mandje
{"fx":"fade","timeout":"0","speed_in":"0","speed_out":"0"}

  Retourbeleid JB Feestartikelen

  ANNULEREN

  Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien JBfeestartikelen.nl reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

  RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

  U heeft een afkoelingsperiode van 7 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel [6.3] van onze algemene voorwaarden.

  Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Clownjopieshop.nl zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

  Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

  Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan JBfeestartikelen.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

  Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
  Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan JBfeestartikelen heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
  Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen 30 dagen aan u terugbetaald.

  Retouradres:

  JBfeestartikelen.nl
  Nijverheidsweg 33
  3274 KJ Heinenoord 

   

  JB Feestartikelen maakt gebruik van Cookies op de website ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.

  Meer informatie

  Ok